Οι ερωτικές σχέσεις σήμερα ....


Fas
Οι σχέσεις την σημερινή εποχή, όπως όλοι ξέρουμε, έχουν γίνει πολύ δύσκολες. Άντρες γυναίκες αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα.
Αρχικά το πρόβλημα της αυτοπεποίθησης. Όλοι μέσα μας, έχουμε πει τουλάχιστον μια φορά, «σιγά μην θέλει εμένα αυτός/αυτή». Πόσο λάθος σκεφτόμαστε… Άμα δεν έχεις το θάρρος και το θράσος να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο, πως περιμένεις να γίνει κάτι μεταξύ σας;;; Από μια πεντάλεπτη συζήτηση μέχρι μια σχέση χρόνων. Οι άντρες «ντρέπονται»  μην τυχόν φάνε χυλόπιτα και οι γυναίκες μην φανούν λιγούρες πηγαίνοντας να συστηθούν και να γνωρίσουν έναν «ξένον» άνθρωπο. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε τα κότσια να πούμε εγώ θα πάω να μιλήσω και ότι είναι να γίνει ας γίνει?? Μήπως τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα έτσι;;;
Έπειτα είναι το πρόβλημα της επικοινωνίας. Ντρεπόμαστε να πάρουμε ένα τηλέφωνο τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει και αντ’αυτου κάνουμε like στο instagram, retweet στο twitter και στα μεγάλα κέφια στέλνουμε κανένα  inbox στο Facebook. Τέλεια. Ας πάρουμε ένα τηλέφωνο μωρέ και ας πάει χαμένο. Δεν σου είπα στο τηλέφωνο να πεις για πυρηνική φυσική, αλλά τα βασικά. "Έλα τι κάνεις, πάμε για κανένα καφέ σήμερα;" Σιγά το πράγμα δηλαδή. Λες και ο άλλος θα μας φάει η θα μας κακοχαρακτηρίσει στην παρέα. Και στην τελική άμα δεν θέλει λες δεν γαμιέται, εγώ την κίνηση μου την έκανα.
Και το κυριότερο πρόβλημα από όλα. Ο θέλω σχέση μπλέκει με τον θέλω απλά να περάσω καλά. Στη ζωή μας όλα είναι ένας φαύλος κύκλος. Τι εννοώ με αυτό. Υπάρχουν ορισμένες κοπέλες (ακόμα και σε μικρή ηλικία, τύπου 16-17) οι οποίες δεν θέλουν σχέση γιατί περνάνε καλά με τις φίλες τους. Πάει και τις ερωτεύεται ένα καλό παιδί, αυτές τον χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό το καλό παιδί να αλλάξει 180 μοίρες συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες λέγοντας το κλασσικό πλέον κλισέ: έλα μωρέ, όλες πουτάνες είναι. Μετά λοιπόν πάει μια άλλη καλή κοπέλα, ερωτεύεται το «πρώην» καλό παιδί που έχει πλέον μετατραπεί σε μαλάκα λογω της προηγούμενης και της φέρεται σαν σκατά. Τρώει τα μούτρα της αυτή και μετά λέει το επίσης κλισέ: όλοι οι άντρες είναι μαλάκες. Και μετά αυτήν την «πρώην» καλή κοπέλα την γνωρίζει ένα καλό παιδί και φτου και από την αρχή. Πόσο άδικο και λάθος αυτό…
Τέλος, πλέον δεν περνάμε καλά και δεν ευχαριστιόμαστε με τίποτα. Και αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο στις σχέσεις σε μικρές ηλικίες αλλά ακόμα στους γάμους χρόνων. Έχουμε γίνει μίζεροι, δεν μας αρέσει τίποτα και απαιτούμε από τον άλλον πράγματα τα οποία εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε. Ας δούμε την ζωή λίγο διαφορετικά ρε παιδιά. Ας κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας που μας αρέσουν, μας ικανοποιούν και μας γεμίζουν χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα πει ο κόσμος. 
Ας δώσουμε πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε χωρίς να σκεφτούμε ότι αυτός δεν έχει κάνει τίποτα για μένα..
Ας γίνουμε λίγο πιο άνθρωποι…  Popular Posts