Jessica Biel in ELLE US January 2013

Eb037833adde6dd3469d047f4c1e5ad0_l

Η Jessica Biel ανοίγει την καινούργια χρονιά πρωταγωνιστώντας το εξώφυλλο του Αμερικάνικου ELLE για τον Ιανουάριο του 2013.

Μπορεί να είναι ένα concept που έχουμε ξαναδεί, αλλά δεν θα το βαρεθούμε ποτέ. Η Jessica Biel φωτογραφίζεται από τον Thomas Whiteside έχοντας παρέα διάσημους σχεδιαστές μεταξύ αυτών ο Jean Paul Gaultier, ο Christian Louboutin, η Isabel Marant, ο Azzedine Alaia, ο βιοτέχνης του οίκου Maison Martin Margiela, ο Nicola Formicetti του οίκου Mugler, η Olivia Rousteing του οίκου Balmain, η Maria Grazia Chiuri με τον Pierpaolo Piccioli από τον οίκου Valentino και ο Giambattista Valli -ο οποίος σχεδίασε και το νυφικό της- φορώντας κομμάτια απ' τις κολλεξιόν της Άνοιξης του 2013.

Ως νιόπαντρη φυσικά μιλάει στην συνέντευξή της για τον γάμο της, τον μήνα του μέλιτος και τον σύζυγό της Justin Timberlake. Παρακάτω μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξή της:

Για τον μήνα του μέλιτος: "Ο μήνας του μέλιτος είναι το καλύτερο πράγμα όταν είσαι νιόπαντρος. Μακάρι να μπορούσα να κάνω μήνα του μέλιτος για πάντα!"

Για τον γάμο της: "Ο γάμος σημαίνει να έχεις πάντα κάποιον εκεί για να σου "ανοίγει το βαζάκι με τη μαρμελάδα"...να μοιράζεσαι τα καλά και τα κακά της ζωής μαζί του, και να περνάτε μαζί περιπέτειες. Κάποιον με τον οποίο να πηγαίνεις μαζί για κολύμπι γυμνοί."

Για τον Justin: "Φτιάχνει πίτες. Η καταγωγή του έιναι απ' τον Νότο οπότε τον έχει επηρεάσει η γιαγιά του σε όλο αυτό. Φτιάχνει πίτες με τρείς στρώσεις...και κέικ με βατόμουρα το οποίο είναι απίστευτο. Ευτυχώς αυτό δεν γίνεται συχνά αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα!"

Για το μέλλον: "Ο στόχος μου τώρα είναι να δουλέψω με πολύ καλούς σκηνοθέτες. Είτε ένας μικρός ρόλος, είτε ένας μεσαίος δεν με νοιάζει. Απλά θέλω να δουλέψω με κάποιον ο οποίος θα με σπρώξει να κάνω τρομακτικά και συναρπαστικά πράγματα που δεν έχω ξανακάνει."

Απολάυστε την φωτογράφιση παρακάτω:

 

More in www.artnouveau.com.gr

Comments

Popular Posts