Μετά την αξέχαστη τραγωδία στο Κονέκτικατ..Τι ακριβώς συμβαίνει;;


Rtr3bkqf
Διαβάζοντας ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο στο Βήμα και σας προτείνω να το διαβάσετε, γιατί θα καταλάβετε πάρα πολλά..και λόγω του ότι ο λαός λέει "ότι ακούς στο σπίτι του γείτονα ,περίμενε το και στο δικό σου" αναρωτιέμαι τελικά τι φταίει που συμβαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα..Και συμβαίνουν όλο και πιο συχνά! Θυμάστε φαντάζομαι την περίπτωση στην Νορβηγία..Έχουμε γίνει όλοι τόσο κυνικοί που δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει δίπλα μας; Σε σημείο να μην καταλαβαίνουμε ούτε τα ίδια μας τα παιδιά; Αν πραγματικά χρειάζονται βοήθεια; Οι ΗΠΑ φυσικά έχουν τεράστιο θέμα με την οπλοκατοχή αλλά σκεφτείτε τούτο, πόσα όπλα διακινούνται στην Ελλάδα και πόσο εύκολο είναι πια να έχει κάποιος προσβαση σε αυτά..Η έξαρση που έχει παρατηρηθεί στην εγκληματικότητα τον τελευταίο καιρό και οι ακραίες θέσεις που παίρνουν κάποιοι από μας σε διάφορα θέματα..και καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοώ, είναι σίγουρο πως θα έχουμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα! Αυτά δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη..δουλεύουν ύπουλα και συνεχώς και ξαφνικά με έκπληξη θα αναρωτιόμαστε "Μα πως έγινε ; Δεν το περιμέναμε" 
Ανέκαθεν ο άνθρωπος είχε ένα εθισμό στην βία, αλλα τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ανεξέλεκτο..
ΠΡΟΣΟΧΗ

Πρώτα στους γονείς..Προσέξτε τα παιδιά σας, παρατηρήστε τις συμπεριφορές τους, μην γίνεστε ούτε υπερπροστατευτικοί ούτε τελείως αδιάφοροι γιατί δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε.. 

Στους εκπαιδευτικούς..Όταν τα παιδιά μας φεύγουν από το σπίτι για το σχολείο είστε υπεύθυνοι για αυτά ..Σαν επιστήμονες στο τομέα σας ξέρετε πολλά περισσότερα,καλό είναι λοιπόν να βοηθάτε τους γονείς όταν παρατηρείτε περίεργες συμπεριφορές..
Οχι στην βία !! Για κανένα απολύτως λόγο! Γιατί η βία φέρνει βία και δεν ξέρουμε, ούτε μπορούμε να φανταστούμε σε τι μορφή.
 Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ και προβληματιστείτε...
Εύχομαι να είναι το τελευταίο τραγικό γεγονός αν και δεν το νομίζω...


Popular Posts