Τι φοράμε τις πρώτες κρύες νύχτες ..!!


Οι πρώτες ψύχρες έφτασαν..Για κάποιους είναι η χειρότερη εποχή , γιατί δεν ξέρουν τι να βάλουν. Εν μέρει έχουν δίκιο, ντύνεσαι κάπως πιο ζεστά..μετά απο λίγο δεν αντέχεις ούτε το δέρμα σου..ντύνεσαι ελαφριά και βγαίνεις ..νιώθεις το κρύο να σε διαπερνάει ολόκληρη..Σας έχουμε κάποια tips για την συγκεκριμένη εποχή χωρίς υπερβολές και κάποιες προτάσεις για να είστε και καλοντυμένες και in fashion..

Όπως καταλάβατε το super trend της εποχής είναι οι ζακέτες..Πολύχρωμες, cowboy style, bohemian style και γενικά με σχέδια που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ..με jeans, με δέρμα, με σόρτς.Είναι πολύ μοδάτες και αυτό το urban style μας αρέσει πολύ!
Σας προτείνουμε το απόλυτο jacket..!!

Είναι μια λύση που λόγω των καιρών που διανύουμε είναι οικονομική και πολύ δημιουργική! Το μόνο που χρειάζεσται είναι ένα military jacket..Υπαρχουν στο Μοναστηράκι και σε διάφορα άλλα μέρη της Αθήνας άπειρα σχέδια..Κοντά , μακρυά, πιο αυστηρά, πιο loose..Ότι σας αρέσει..Και τώρα βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.Παλιά κομμάτια ύφασμα , δέρμα, πλεκτό ..μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης, που θα είναι μόνο δικό σας !! Και φυσικά δεν το πετάμε ποτέ! Γίνεται vintage και το φοράει και η επόμενη γενιά! Η γνώμη μου...το απόλυτο style!!
  
Γιλέκα..Φοριούνται παντού! Είναι μια λύση για τα πρώτα κρύα που σε κάνει να νιώθεις ζεστή αλλά και καλοντυμένη συγχρόνως!

Σακάκια..Ποιά από σας δεν έχει έστω ένα; Φορέστε τα!! Διαφορετικά υφάσματα, διαφορετικά στυλ..πάντα ένα σακάκι σας κάνει να είστε classy ντυμένες!!

Μαντίλια , φουλάρια , πασμίνες..όπως θέλετε.Αυτό το στυλ το  New Yorker είναι το απόλυτο tip γιατί δίνει ένα άλλο αέρα στην γυναίκα ..κι ας φοράει ένα απλό jean με ένα λευκό T-shirt!
Tα παραπάνω οι περισσότερες τα έχετε στην ντουλάπα σας..Έχουμε ξαναπεί πως το να έχεις στυλ δεν απαιτεί πολλά χρήματα ..Μην ενθουσιάζεστε με διάφορες τάσεις της μόδας ,κρατήστε κάτι από όλα αυτά που σας βομβαρδίζουν καθημερινά, που να ταιριάζει στο δικό σας χαρακτήρα και φτιάξτε την γκαρνταρόμπα σας με σύνεση. Θα βγείτε κερδισμένες!!  

Δημοσιεύτηκε στο ART NOUVEAU..MY GREEK MAGAZINE.!

Comments

  1. Ειδικά η πρώτη φωτογραφία, είναι χωρίς υπερβολές!
    :))

    ReplyDelete
  2. Heureusement qu'il y a les jolis pulls, les étoffes ''doudou'' car l'hiver serait déprimant...
    Have a good day !

    ReplyDelete
  3. Fur vest had been good now, it's beginning to getting cold.

    Hugs

    ReplyDelete
  4. Gorgeous inspiration! The good thing about autumn winter is being able to wear lovely jumpers and scarves - I love the animal print one.
    http://missbbobochic.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  5. Τι ωραια που ειναι τα γιλεκακια τα γουνινα!

    ReplyDelete
  6. Αστα και εγω δεν ξερω τι να βαλω αυτες τις μερες, ζεστη το πρωι το βραδυ ψυχρα.
    Ωραιες οι προτασεις σου!

    ReplyDelete
  7. Πολύ στυλάτες οι προτάσεις σου!
    Στην πράξη λίγο δυσκολευτηκα σήμερα να τις ακολουθήσω, ηταν η πρώτη μέρα που είχε κρύο. Κατευθείαν απο τα χθεσινά κοντομάνικα έπρεπε να κάνω ανασκαφές για κανένα πανωφόρι. Το αποτέλεσμα διάφέρει όμως πολύ από τις φωτογραφίες! Μάλλον σαν γυφτάκι κατέληξα....!

    ReplyDelete
  8. Πάρα πολύ ωραίες ιδέες για ιδιαίτερα κομψό look!
    Αυτή η μεταβατική περίοδος πάντα με προβλημάτιζε στυλιστικά, οπότε η ανάρτησή σου ήρθε κουτί!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  9. Τέλειο!!
    Αυτό με τα φουλάρια και τα μαντήλια θέλω να ξεκινήσω..

    ReplyDelete
  10. όλα μου αρέσουν όσα είπες!! και οι ζακέτες, και τα σακάκια και τα φουλάρια!! και αυτό με το Military jacket τέλεια ιδέα!!! φιλάκια!

    ReplyDelete
  11. Πολύ ωραίο άρθρο!! Εγώ ακολουθώ την πρώτη συμβουλή αυτή τη περίοδο! Ζακέτα και πάλι ζακέτα!! χιχι!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!!

    ReplyDelete
  12. Τα θέλω όλα, λατρεύω πασμίνες, φουλάρια!!! Τέλειο ποστ!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment!!!
With love...xoxo

Popular Posts